Over ons

Divider

Over het Herman de Man Golftoernooi

Het Herman de Man golftoernooi wordt ieder jaar op de eerste vrijdag van juli voor en door Oudewaternaren georganiseerd. Iedere Oudewaternaar is welkom op dit unieke golftoernooi. Zowel voor beginners als gevorderden, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Zo’n 15 jaar geleden heeft Joost van den Boom dit toernooi opgericht. Sinds 2015 hebben vijf ambitieuze golfers het stokje overgenomen en hebben ze van de vorige editie een mooie dag gemaakt. Ook dit jaar gaat de nieuwe editie van het Herman de Man golftoernooi weer van start. Houdt de website in de gaten voor updates rondom dit toernooi. Schrijf je in voor dit unieke golftoernooi via info@hermandemangolftoernooi.nl

Organisatoren

Jeroen Spruijt
Jeroen Spruijt
Jeroen onze ‘minister van financiën’. Hij beheert de kas voor het Herman de Man golftoernooi. Ook het inkopen van alle benodigdheden en accomodaties laten we met een gerust hart achter bij Jeroen.
Paul Schoenmaker
Paul Schoenmaker
De man met de strakste ijzers slaat gerust met een ijzer 4, 200 meter een green op. Competitief kan hij in de baan zijn humeur nog wel eens verliezen, om dat vervolgens op hole 19 met een pilsje snel weer te vergeten.
Mike Zengerink
Mike Zengerink
De aanstichter van het golfvirus onder dit vijftal. Mike heeft zijn spullen altijd tip top in orde. Zijn golfspel varieert van gemiddeld naar buitengewoon slecht met uitschieters van enkele geniale ballen per seizoen.
Kasper Sluijs
Kasper Sluijs
De man met de grootste mond, maar met het kleinste hartje. Als hij zijn dag heeft is zijn drive niet bij te houden maar ‘loopt’ het niet dan komt de driver weer voorbij vliegen.
Rob Lunenburg
Rob Lunenburg
De meest getrainde golfer van het stel, want perfect is nooit goed genoeg. Rob is zo gedreven dat hij zelfs zijn scores vanaf het eerste jaar bijhoud in een eigen logboek.